top of page

Kaupat ja kojut

Ailaston myymälä

Ailaston paikallistuotteiden myymälä on kahvilan yhteydessä ja auki päivittäin kesäsesongin aikana. Meiltä löydät mm. Kujalan Tilan, Hailuodon Panimon ja Tyrnävän Myllyn tuotteita. Kahvilan ja myymälän tuotteissa panostetaan paikallisuuteen, pientuottajiin ja vastuullisuuteen.

Hailuodon Halstari

Hailuodon Halstari Oy on vuonna 2017 perustettu kalasavustamo.

Toimipaikkamme on Hailuodon Marjaniemessä ja savustamomme onkin ainoa Hailuodossa toimiva kaupallinen savustamo.

Kaikki kalankäsittely on käsityötä alusta loppuun.

Hailuodon Panimon Pubi & Puoti

Hailuodon Panimo on Suomen ensimmäinen luomupanimo. Valmistamme saksalaistyylisiä suodattamattomia täysmallaoluita suomalaiseen makuun ilman säilöntä- ja lisäaineita.

Panimon yhteydessä toimii oma Pubi ja Puoti jossa voi nauttia ja ostaa oluita paikan päältä. Järjestämme panimokierroksia ja olutmaisteluita.

Heikkisen Haka

Tilalla Hailuodon saarella toimii pieni aittamyymälä. Myymälä on auki kesäaikaan ja tilauksesta. Myynnissä on huonekaluja, puuhevosia, hyllyjä ja vaihtuva valikoima sisustustavaraa.

Heikkisen haka tarjoaa taitavasti tehdyt puusepäntyöt Hailuodon saarella. Saat myymälästä uniikit puuesineet ja halutessasi voit tilata puutöitä mittojen mukaan. Tervetuloa!

K-market Hailuoto

Kauppias henkilökuntineen palvelee teitä!

Meiltä löytyy: Elintarvikkeet, rautapuolen tavaraa, asiamiesposti, DB Schenker -noutopiste, Alkon noutopiste, Veikkaus, metsästysluvat, paistopiste ja take away -kahvia.

Ei siis tarvitse lähtä merta edemmäs...

Kujalan Herkku

Kujalan tila myy hailuotolaista lähiruokaa suoraan tilalta.Naudanlihamme on korkealuokkaista luonnonlaidunlihaa, sillä karjamme laiduntaa kesät Hailuodon merenrantaniityillä.Tilallamme valmistetaan myös maankuulut Löökikastikkeet.
Tervetuloa ostoksille!

Luovon Puoji

Luovon Puoji on käsityöläisten aikanaan perustama ja nykyisin osuuskunnan ylläpitämä käsityömyymälä. Puojin liikeidea on vahvasti luotolainen, sen perusta on rakkaus saaren omaperäiseen elämäntapaan, kulttuuriin ja käsityöhön. Tälle perustalle kehitämme myös uusia tuotteita; kauniita, kestäviä ja luontoa kunnioittavia. Tuotteitamme on saatavissa pienimuotoisesti myös verkkokaupastamme.

Nunnukka design

Nunnukka design valmistaa uniikkeja designkoruja eri tekstuureja yhdistellen. Korujen päämateriaali on teollisuuden ylijäämänahkaa sekä muita kierrätysmateriaaleja. Korut valmistetaan käsityönä Hailuodossa. Spesialiteettina yksilöllinen korusuunnittelu. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule vierailemaan kotimyymälään!

Puhelinnumero: +358 44 2775395

Puutarha Merivilja

Kesäkukat, taimet ja yrtit. Hailuodossa kasvatettuna. Puutarhan löydät Ulkokarvon risteyksen lähettyviltä, Ojakylästä.

Sale Hailuoto

Haluatko tehdä ostokset nopeasti ja vaivattomasti, mutta saada silti yhdellä ostosreissulla kaiken tarvittavan?

Sale Hailuodon valikoimista löydät houkuttelevat tuoretuotteet sekä muut tutut elintarvikkeet. Käyttötavaravalikoimasta löytyvät muun muassa jokapäiväiset hygieniatuotteet ja muut arjen perustarvikkeet. Hintataso on Salessa kohdallaan. Salessa asioidessasi voit luottaa, että löydät valikoimista kaiken tarvittavan – pysyvästi edulliseen hintaan.

Tuulesta Temmattu

Tuulesta Temmattu puoti sijaitsee kesäkahvilan yhteydessä. Puodissa on esillä ja myynnissä suomalaista käsityötä ja taidetta lähinnä Hailuodosta ja lähialueilta sekä Ilolla Art-tekstiilituotteita.
Tuotteissa teemoina ovat kierrätys, luonnonmateriaalit ja paikallisuus.

bottom of page