top of page
Image by Justine Camacho
MAJOITUS HAILUODOSSA

Rentoudu ja vietä yöt Hailuodon upeissa majoituskohteissa.

Majakkapiha.jpg

HAILUODON MAJAKKAPIHA

Uniikit majoituskohteet Marjaniemen entisissä luotsirakennuksissa.

 

Marjaniemen satamassa palvelee matkaparkki ja vierasvenesatama.

Marjaniementie 783E /
Matkaparkki ja vierasvenesatama
Marjaniementie 821

Puh. +358 40 187 7730 

myynti@majakkapiha.fi

www.majakkapiha.fi

IMG_8194_edited.jpg

LUOTSIHOTELLI
ARCTIC LIGHTHOUSE HOTEL

Vieraillessasi Hailuodossa perheesi tai ystäviesi kanssa tai kenties etsit inspiroivaa rauhaa yksin tarjoaa Luotsihotelli sinulle erinomaiset majoitusmahdollisuudet. Saaren merellinen tunnelma on tärkeä osa hotellia saaden hotellin erottumaan majoitusmahdollisuuksillaan. 
Tule ja koe saaren tunnelma! 

Marjaniementie 789

Puh. +358 40 192 3464

info@luotsihotelli.fi

www.luotsihotelli.fi

Hailuodon Lomaasunnot.jpg

HAILUODON LOMA-ASUNNOT

Tulitpa sitten rentoutumaan takkatulen ääreen, retkeilemään Hailuodon kauniissa luonnossa tai aktiivisesti liikkumaan, Pöllänlahden luonnonkaunis rantamaisema ja loma-asuntojen tasokas varustelu takaavat rennon ja viihtyisän loman.

Tarjoamme helppoa ja laadukasta majoitusta ympäri vuoden hyvinvarustelluissa loma-asunnoissamme. Vuonna 2013 valmistuneissa hirsiparitaloissa on neljä kuuden hengen huoneistoa, jotka soveltuvat hyvin perheille, pienille ryhmille tai vaikkapa yritysporukan virkistyspaikaksi. Asunnoissa on normaali keittiövarustus sekä lisänä pyykinpesukone. Kaikista asunnoista löytyy myös takka ja sauna. Lisäksi lomalaisten käytössä on rannalla grillikota ja kaksi soutuvenettä. Ota yhteyttä ja varataan teille viihtyisä loma!

Polla_mokkimajoitus_aerieal.jpg

PÖLLÄN MÖKKIMAJOITUS

Pöllän mökkimajoitus vuokraa mökkejä Perämeren suurimmalla saarella Hailuodossa. Vaihtoehtoina on sekä modernisti varusteltuja rantahuviloita, että perinteisiä rantamökkejä. Kaikki kohteemme sijaitsevat kauniilla hiekkarannalla Pöllänlahdella.

 

Kaikissa mökeissä on joko oma sauna tai rantasaunan käyttömahdollisuus.  Mökkiläisten käytössä ovat nuotiopaikat sekä soutuvene rannassa. Mökeille voit saapua vaikkapa autolla, lentokoneella, veneellä tai polkupyörällä. Otamme toiminnassamme huomioon kestävän kehityksen periaatteet.

 

Pöllän mökkimajoitus toivottaa matkailijat lämpimästi tervetulleiksi rentoutumaan sekä nauttimaan saaren ainutlaatuisesta luonnosta!

Image by Ivan Rohovchenko

TUTUSTU MYÖS CAMPING VAIHTOEHTOIHIN

bottom of page