top of page

Hailuodon Kirjasto

Hailuodon kirjasto on tunnelmallinen pieni kirjasto keskeisellä paikalla Hailuodon päätien varrella, koulun ja kirkon välissä. Kirjastossa järjestetään paikallisia tapahtumia sekä näyttelyitä.

Hailuodon kirjasto kuuluu OUTI-kirjastokimppaan. OUTI-kirjastoihin kuuluvat Hailuodon, Iin, Kempeleen, Kuusamon, Limingan, Lumijoen, Muhoksen, Oulun, Pudasjärven, Pyhäjoen, Raahen, Siikajoen, Taivalkosken, Tyrnävän, Utajärven ja Vaalan kirjastot. OUTI-kirjastoilla on yhteinen asiakas- ja aineistorekisteri, kirjastojärjestelmä sekä verkkokirjasto.

Kohteen tyyppi

Kirjasto, Galleria

Hailuodon Kirjasto

Hailuodon kirjasto on tunnelmallinen pieni kirjasto keskeisellä paikalla Hailuodon päätien varrella, koulun ja kirkon välissä. Lämpimästi tervetuloa!


Kotiseutukokoelma

Hailuodon kirjaston kotiseutukokoelmaan kerätään monipuolista tietoa Hailuodon menneisyydestä ja nykyisyydestä. Kokoelmasta löytyy myös hailuotolaisten kirjailijoiden kaunokirjallista tuotantoa.


Kaukopalvelu

Hailuodon kirjasto voi tilata asiakkaalleen kaukolainaksi aineistoa, jota ei ole OUTI-kirjastoissa. Kaukopalvelu on maksullista.


Vuh! Virallisten kokoelmien ulkopuolella seikkailee hurmaava, asiakkaiden suosiosta ja rapsutuksista nauttiva ”ystäväaineistomme” Hailuodon Muru, jota voi lainata lenkkikaveriksi kerran viikossa. Muru vierailee kirjastolla keskiviikkoisin klo 16-18.

Pääsymaksu

Ilmainen

Aukioloajat

Yhteystiedot

Hailuodon Kunta

Osoite

Luovontie 61, Hailuoto, Finland

Verkko-osoite

Hailuodon Kunta

bottom of page