top of page
20210629 Visit Oulu Road Trip Day 2 GFX50R__GFX7413_FullRes.jpg

POHJOLAN RENGASTIE

Pohjolan rengastie palvelee monipuolisesti kaiken ikäisiä lomailijoita. Sopivia reittikokonaisuuksia löytyy niin luonto- kuin aktiivilomailijoille sekä perheille. Rengastie sopii erinomaisesti myös kaupunkilomailijoille, jotka haluavat nauttia päiväretkistä alueella. 

Pohjolan-rengastie-tunniste-valkoinen_Pohjolan-rengastie-tunniste-valk.png

POHJOLAN RENGASTIE

Pohjolan rengastie on kokemusrikas reitistö Oulun seudulla autoilijoille, perheille, luontoilijoille ja julkista liikennettä suosiville.

Pohjolan rengastie palvelee monipuolisesti kaiken ikäisiä lomailijoita. Sopivia reittikokonaisuuksia löytyy niin luonto- kuin aktiivilomailijoille sekä perheille.

 

Rengastie sopii erinomaisesti myös kaupunkilomailijoille, jotka haluavat nauttia päiväretkistä alueella. Oulusta on mahdollista tehdä päiväretkiä muun muassa Hailuotoon, Rokua Geoparkiin, Syötteelle, Kalajoelle, Raaheen ja Liminkaan.

 

Pohjolan rengastiellä voi liikkua patikoiden lukuisia metsäpolkuja pitkin, tehdä pyörällä itselle parhaiten sopivan pituisia retkiä tai nauttia pohjolan ainutlaatuisista maisemista autolla tai vaikka moottoripyörällä.

 

Reitin voi kulkea osissa – tai jos lomaa riittää – kiertää läpi koko 800 kilometriä pitkän rengastien. Pohjolan rengastie on saavutettavissa myös julkisilla liikennevälineillä, jolloin lomaan on helppo yhdistää useampiakin alueen luontokohteita ja -nähtävyyksiä. Juna vie alueelle helposti.

 

Tunnin kestäviä lentoja Helsingistä Ouluun on päivittäin useita.

TUTUSTU POHJOLAN RENGASTIEHEN LISÄÄ

Pohjolan Rengastien sivuilta löydät kattavasti alueen tarjonnan ja tekemistä.

bottom of page