MUUT PALVELUT

Löydä palvelua hiustenleikkuusta ratsastukseen

HAILUODON KUNTA

HAILUODON KUNTA

Hailuoto on viihtyisä ja turvallinen asuinpaikka ja ainutlaatuinen matkailukohde. Perämeren suurin saari tarjoaa kävijöille luontomatkailun ohella kulttuurielämyksiä ja kesätapahtumia. Hailuodon kunta toivottaa kävijät tervetulleiksi nauttimaan kansallismaiseman erityislaatuisesta tunnelmasta!

Luovontie 176

Puh. +358 44 497 3500
kunnanvirasto@hailuoto.fi

www.hailuoto.fi

HEIKKISEN HAKA

Islanninhevosratsastusta ja puusepänverstas

Puh. +358 40 834 5806

heikkisenhaka@kolumbus

www.heikkisenhaka.fi

AMMATTIKALASTAJA MARKO VÄLIMÄKI

Kalastan Hailuodon puhtailta vesiltä rysillä ja verkoilla. Sesonkien mukaan eri kalalajeja. Myyn kalaa kokonaisena ja jalosteina (mm. ahvenfileet, pannusiika, savusiika).

 Minut voi bongata Marjaniemen kalahallilta. Myyn muiden tuotteiden ohella kalaruokia myös Mille’s Place nimisestä myyntikojusta Hailuodon tapahtumissa ja satunnaisesti muulloinkin.

Puh. +358 40 734 0923

m.valimaki@dnainternet.net

HIERONTAPALVELUT - Ari Kalaja

Olen koulutettu hieroja ja tarjoan palvelujani toiminimellä Hierontapalvelut – Ari Kalaja Raahen talousalueella, että myöskin Hailuodossa. Hailuodossa olen hieronut vuoden 2019 elokuusta lähtien.

Viimevuoden huhtikuun alusta lähtien vastaanottoni on sijainut loma-asunnollamme, osoitteessa Kotkatteentie 29. Tarvittaessa teen myöskin kotikäyntejä. Alkuviikot, yleensä maanantaista keskiviikkoon hieron Raahen Pattijoella ja loppuviikkoisin Hailuodossa.

Puhelin: 040 305 3238

Palveluihini kuuluvat: 

Klassinen hieronta, Faskiakäsittelyt,

Purentalihashieronnat, Ultraäänihoidot,

Mobilisoinnit, Venyttelyt,

Itsehoidon ohjaus, Kinesioteippaukset

LAULUPUU

Teemme terveitä taloja!

Paikalliset timpurimme ovat taitavia rakennusalan ammattilaisia, joilta onnistuu uudisrakentaminen ja vanhojen rakennusten kunnostus. Laulupuu tekee myös kokonaisvaltaisia huoneistoremontteja, vahinkosaneerauksia, märkätilojen vedeneristyksiä, laatoituksia, tapetointia ja rakennusmaalausta. Kun tarvitset apua rakentamiseen, ota yhteyttä jo suunitteluvaiheessa.

Viinikantie 88

Puh. +358 400 513 513

info@laulupuu.fi

www.laulupuu.fi/

NUNNUKKA DESIGN

Nunnukka design valmistaa uniikkeja designkoruja eri tekstuureja yhdistellen. Korujen päämateriaali on  teollisuuden ylijäämänahkaa sekä muita kierrätysmateriaaleja. Korut valmistetaan käsityönä Hailuodossa. Spesialiteettina yksilöllinen korusuunnittelu. Suunnittelijana ja omistajana yrityksessä toimii Marjo Lehtola

www.facebook.com/nunnukkadesign/

PARTURI-KAMPAAMO EMMY

Palveluita on saatavilla kemiallisin eli ns. perinteisin menetelmin ja luonnonmukaisesti toteutettuna. Kyseessä on siis ”fuusiokampaamo”, joka nimikkeenä yhdistää parturi- kampaamon ja ekokampaamon toisiinsa.

Luovontie 138

Puh. +358 400 142 900

www.parturikampaamoemmy.com

RANTASUOMELAN LAMMAS

Lammasta suoraan Hailuodosta

www.facebook.com/Rantasuomelan-Lammas

TAKSI

Taksipalvelut Hailuodossa. Esteettömät autot 1+6 ja 1+8 hlöä.
Puh. +358 40 150 6906

Puh. +358 40 150 6189

TOUHU- PALVELUT OY

Palvelemme koneurakointiin, tienhoitoon ja laitureihin liittyvissä asioissa. Päätoimialueemme on perämeren suurin saari, Hailuoto, mutta koneurakointia teemme myös Oulun lähialueilla. Laituriasiantuntija palveluja tarjoamme laajemminkin Pohjois-Suomeen.

Puh. +358 400 600 316

info@touhu-palvelut.fi

www.touhu-palvelut.fi

VEEKOOVEE

Vesa Vainionpää alias veekoovee on Hailuodossa asuva valokuvaaja.  Yritys tarjoa monipuolisia valokuvaukseen liittyviä palveluja:

* kuvatuotteiden myynti (postikortit, taulut, kuvakirjat)
* luonto- ja maisemakuvausretket

* tapahtumakuvaukset

* valokuvien digitointi ja kuvankäsittely
* alaan liittyvät kurssit

Puh. +358 40 556 5896 

veekoovee@gmail.com
Facebook

Instagram

VILLIVOIMA

VilliVoima järjestää villiyrteistä ja sienistä luonnontuotealan koulutusta ja ruuanlaittokursseja valmiiksi aikataulutettuna sekä asiakkaan toivomuksen mukaisesti sovittuina päivinä.

Vaskentie 30

Puh. +358 400 384 120

aira@villivoima.fi

https://www.villivoima.fi/fi

HAILUOTO-KIERTOAJELUT

Opastetut HAILUOTO-kiertoajelut bussiryhmille 30 vuoden kokemuksella.  Erilaisina valmiina opastus- ja ohjelmapaketteina tutustumiskohteineen.
Tiedusttelut ja varaukset:

Kauko Ervasti Puh. +358 40 771 0700

AMMATTIKALASTAJA MARKO VÄLIMÄKI

Kalastan Hailuodon puhtailta vesiltä rysillä ja verkoilla. Sesonkien mukaan eri kalalajeja. Myyn kalaa kokonaisena ja jalosteina (mm. ahvenfileet, pannusiika, savusiika).

 Minut voi bongata Marjaniemen kalahallilta. Myyn muiden tuotteiden ohella kalaruokia myös Mille’s Place nimisestä myyntikojusta Hailuodon tapahtumissa ja satunnaisesti muulloinkin.

Puh. +358 40 734 0923

m.valimaki@dnainternet.net

KUJALAN TILA/ KUJALAN HERKKU

Kujalan tila myy hailuotolaista lähiruokaa suoraan tilalta. Naudanlihamme on korkealuokkaista luonnonlaidunlihaa, sillä karjamme laiduntaa kesät Hailuodon merenrantaniityillä. Tilallamme valmistetaan myös maankuulut Löökikastikkeet.

Pölläntie 137

Puh. +358 40 505 9635

www.kujalantila.fi

fb @kujalantilahailuoto

ig @kujalantila

twitter @kujalantila

HAILUOTO- SEURA RY

Hailuoto-seura on vuonna 1996 perustettu Hailuodossa toimiva kotiseutuyhdistys, jonka tarkoituksena on mm. kotiseututietouden lisääminen ja kulttuurin vaaliminen.

Seura järjestää aktiivisesti erilaisia tapahtumia, taidenäyttelyitä ja Tikkuröijypiiriä. Seuran talkootyöllä kunnostama Kylätalo Pääkauppa palvelee kesäisin kahvilana, käsityömyymälänä sekä taidegalleriana.

Seuran toimintaan ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneita Hailuodosta. Käyntiosoite Kylätalo Pääkauppa

Luovontie 231

Puh. +358 44 529 3220 

info@hailuoto-seura.fi
www.hailuotoseura.fi

Hailuoto seura_mod.jpg

HEIKKISEN HAKA

Islanninhevosratsastusta ja puusepänverstas

Puh. +358 40 834 5806

heikkisenhaka@kolumbus

www.tmiheikkisenhaka.fi