top of page
Image by Justine Camacho
MAJOITUS HAILUODOSSA

Rentoudu ja vietä yöt Hailuodon upeissa majoituskohteissa.

Majakkapiha.jpg

HAILUODON MAJAKKAPIHA

Uniikit majoituskohteet Marjaniemen entisissä luotsirakennuksissa. Vastaanotto Luotsihotellissa.

 

Marjaniemen satamassa palvelee matkaparkki ja vierasvenesatama.

Marjaniementie 783E /
Matkaparkki ja vierasvenesatama
Marjaniementie 821

Puh. +358 40 187 7730 

myynti@majakkapiha.fi

www.majakkapiha.fi

IMG_8194_edited.jpg

LUOTSIHOTELLI
ARCTIC LIGHTHOUSE HOTEL

Vieraillessasi Hailuodossa perheesi tai ystäviesi kanssa tai kenties etsit inspiroivaa rauhaa yksin tarjoaa Luotsihotelli sinulle erinomaiset majoitusmahdollisuudet. Saaren merellinen tunnelma on tärkeä osa hotellia saaden hotellin erottumaan majoitusmahdollisuuksillaan. 
Tule ja koe saaren tunnelma! 

Marjaniementie 789

Puh. +358 40 192 3464

info@luotsihotelli.fi

www.luotsihotelli.fi

Hailuodon Lomaasunnot.jpg

HAILUODON LOMA-ASUNNOT

Tulitpa sitten rentoutumaan takkatulen ääreen, retkeilemään Hailuodon kauniissa luonnossa tai aktiivisesti liikkumaan, Pöllänlahden luonnonkaunis rantamaisema ja loma-asuntojen tasokas varustelu takaavat rennon ja viihtyisän loman.

Tarjoamme helppoa ja laadukasta majoitusta ympäri vuoden hyvinvarustelluissa loma-asunnoissamme. Vuonna 2013 valmistuneissa hirsiparitaloissa on neljä kuuden hengen huoneistoa, jotka soveltuvat hyvin perheille, pienille ryhmille tai vaikkapa yritysporukan virkistyspaikaksi. Asunnoissa on normaali keittiövarustus sekä lisänä pyykinpesukone. Kaikista asunnoista löytyy myös takka ja sauna. Lisäksi lomalaisten käytössä on rannalla grillikota ja kaksi soutuvenettä. Ota yhteyttä ja varataan teille viihtyisä loma!

Polla_mokkimajoitus_aerieal.jpg

PÖLLÄN MÖKKIMAJOITUS

Pöllän mökkimajoitus vuokraa mökkejä Perämeren suurimmalla saarella Hailuodossa. Vaihtoehtoina on sekä modernisti varusteltuja rantahuviloita, että perinteisiä rantamökkejä. Kaikki kohteemme sijaitsevat kauniilla hiekkarannalla Pöllänlahdella.

 

Kaikissa mökeissä on joko oma sauna tai rantasaunan käyttömahdollisuus.  Mökkiläisten käytössä ovat nuotiopaikat sekä soutuvene rannassa. Mökeille voit saapua vaikkapa autolla, lentokoneella, veneellä tai polkupyörällä. Otamme toiminnassamme huomioon kestävän kehityksen periaatteet.

 

Pöllän mökkimajoitus toivottaa matkailijat lämpimästi tervetulleiksi rentoutumaan sekä nauttimaan saaren ainutlaatuisesta luonnosta!

Ailasto_edited.jpg

AILASTO

Ailasto on vanha Kaartotien kansakoulu, joka on rakennettu vuonna 1926. Ravintolana Ailastolla on pitkät perinteet aina 70-luvulta saakka. Ailaston uudet tuulet tuovat mukanaan Ohjelmapalvelut, Välinevuokraukset, Kahvila- ja ravintolapalvelut sekä Majoituspalvelut. Ravintolassa on tilat 50 henkilölle ja terassilla 20 henkilölle

 

Ailaston kaksi idyllistä majoitushuonetta löytyy vanhan Kansakoulun yläkerrasta. Lisäksi lumettomaan aikaan majoitustilaa löytyy leirintämökistä ja Glamping teltoista. Ailaston läheltä löytyy hyvät ulkoilumaastot mm. Hyypänmäki. Julkisen liikenteen bussipysäkki on Ailaston kohdalla. Kansakoulun sisustus huokuu historiaa, eri aikakausia ja rauhallisuutta.  

Luovontie 798

Puh +358 40 025 4600

www.ailasto.fi

Image[60].jpeg

TERWALUOTO

Uusi upea ja tasokas merenrantahuvila Hailuodon Santosessa tarjoaa puitteet loma- ja edustuskäyttöön pienemmälle sekä isommalle porukalle. Meillä majoittuu mukavasti 8+4 henkilöä ja kapasiteettia voidaan tarvittaessa lisätä juhlateltan sekä telttojen avulla.

Nauti yksityisyydestä, kaikki tilat ovat varattu käyttöösi koko vierailun ajaksi. Iso terassi, ulkoporeallas, piha ja hieno hiekkaranta tarjoavat tilaa touhuta ja nauttia kesä- tai talvipäivästä. Matala ja turvallinen ranta soveltuu hyvin lapsille.

Terwaluoto on ihanteellinen kohde pien- ja yritysryhmille, jotka haluavat kokea Hailuodon tunnelman nykyaikaisilla mukavuuksilla. Yhteistyökumppaneidemme kautta saat myös monipuolisia aktiviteetteja ja catering-palveluita. 

Tarjoamme myös tilausristeilyjä, saariretkiä ja muita elämyspalveluita pienryhmille.

Haluamme tehdä mahdottomasta mahdollista, joten kysy rohkeasti jos mielessäsi on tapahtuma isommalle porukalle tai erikoisempiakin toiveita.

Image by Ivan Rohovchenko

TUTUSTU MYÖS CAMPING VAIHTOEHTOIHIN

bottom of page