pe 28. kesäk. | Luovontie 61 Hailuodon kirjasto

Maja-duo: Folkduo

liveQ on kerran kuussa järjestettävä kulttuuritapahtuma Hailuodon kirjaston tiloissa, jossa lava on avoin mahdollisuuksille. Duon musiikissa kuullaan maanläheisiä tarinoita elämän eri suunnilta.
Registration is Closed
Maja-duo: Folkduo

Time & Location

28. kesäk. 2019 klo 19.00
Luovontie 61 Hailuodon kirjasto, Luovontie 61, 90480 Hailuoto, Finland

About the Event

Duon musiikissa kuullaan maanläheisiä tarinoita elämän eri suunnilta. Kantavia teemoja ovat uskaltamisen rohkeus, rakkaus, positiivinen elämänasenne ja luonto. Ensimmäinen single “Maja” on rakkauslaulu, joka piirtää myös ajankuvaa nykyihmisen hektisestä arjesta. Pian julkaistava seuraava single “Intiaanikesä” on reipastempoinen laulu rohkeudesta.

Duo perustettiin Julia Vornasen (Suuressa kaupungissa 2017) ja Marko Siekkisen (Muurahaiset 2017) soololevyjen julkaisukeikkojen lomassa kun laulaja-lauluntekijöiden duettobiisit aiheuttivat kiinnostusta ja kysyntää. Nyt MAJA on keikkaillut ahkerasti omien biisien voimalla. Duon keikoilla on luvassa lempeää, valoisaa ja hyväntuulista tunnelmaa.

MAJA soittaa omaa musiikkia, jossa yhdistyy yksinkertainen sekä luonnollinen herkkyys ja voima. Musiikin pääosassa on kaksiääninen harmoninen laulu, jota säestää kitara ja koskettimet.

Molemmilta artisteilta ilmestyi ensimmäiset soololevyt 2017, joilta on kuultu musiikkia niin radioissa kuin festivaaleilla. Vornanen on keikkaillut myös ulkomailla, Japanissa ja Berliinissä ja Siekkinen valittiin vuoden 2017 Kaustinen Folk Music Festivaalin showcase artistiksi. Molempien artistien musiikkia on kuultavissa myös Spotifyssa ja upeiden videoiden kera You Tubessa.

https://www.facebook.com/majaduo/

https://www.instagram.com/majaduo/

Share This Event