pe 24. heinäk. | Hailuoto

Hailuoto Teatterifestivaali

Hailuoto Teatterifestivaali on Hailuodon saarella vuosittain järjestettävä esittävän taiteen festivaali. Esitysajankohta on aina heinäkuun lopussa. Festivaalin taiteellisina johtajina toimivat kirjailija-ohjaaja Juha Hurme, teatterinjohtaja Jouni Rissanen ja lavastaja-kuvataiteilija Matti Rasi.
Rekisteröityminen on suljettu
Hailuoto Teatterifestivaali

Time & Location

24. heinäk. 2020 klo 19.00 – 26. heinäk. 2020 klo 23.00
Hailuoto, 90480 Hailuoto, Finland

About the Event

 Hailuoto Teatterifestivaali on Hailuodon saarella vuosittain  järjestettävä esittävän taiteen festivaali. Esitysajankohta on aina  heinäkuun lopussa. Festivaalin taiteellisina johtajina toimivat  kirjailija-ohjaaja Juha Hurme, teatterinjohtaja Jouni Rissanen ja  lavastaja-kuvataiteilija Matti Rasi. Festivaalin toiminnanjohtajana  toimii ohjaaja Hanna Hautala.

Hailuoto Teatterifestivaali on suomalaiseen kirjallisuuteen vahvasti  nojaava festivaali jota on järjestetty vuodesta 2007 lähtien.  Viikonlopun mittaisen festivaalin ohjelmistoon sisältyy eri taiteen  alojen ammattilaisten tuottamia teatteri- ja musiikkiesityksiä,  kuvataidetta, seminaari sekä festivaali-iltamat. Esityspaikat sijaitsevat ympäri Hailuodon saarta, niin sisä- kuin  ulkotiloissakin.

Liput esityksiin 15€, ei ennakkovarauksia. Osa ohjelmatarjonnasta on  yleisölle ilmaista.

Festivaalin nettisivut: www.hailuototeatterifestivaali.com (nettisivut päivitetään vuosittain maaliskuussa)

Tiedustelut: info@hailuototeatterifestivaali.com Hanna Hautala puh. 040 7575 912

Hailuodon kunta ja Taiteen edistämiskeskus tukevat Hailuoto  Teatterifestivaalia. 

Share This Event